Om Sofie

Kontakt: sofie@sofiesblog.dk

Som bloggens navn diskret antyder, så hedder jeg Sofie. Jeg er i virkeligheden af jysk oprindelse, men bor nu i København, hvilket jeg er mægtig glad for!

I skrivende stund er jeg 25 år gammel, bor på Nørrebro og studerer dansk på Københavns Universitet. Ved siden af studiet arbejder jeg som redaktionsassistent på magasinet Mad!, og derudover har jeg designet 6 kollektioner for det danske tøjmærke Envii under navnet Envii by Sofies blog.

Efter at have drevet bloggen siden november 2009, så kan jeg konkludere, at min stil er meget enkel – dog uden at være kedelig, heldigvis. Jeg har  en svaghed for tøj, der er til at betale, hvilket især kommer til udtryk i form af mit evige kærlighedsforhold til H&M. Med tiden er jeg dog begyndt at sætte pris på materialer af god kvalitet – er vist ved at blive det der voksen…

Bloggen vil bære præg af alt det, der fylder mit liv – fra mode til mad, fra kærlighed til København, fra familie til fest, fra ord til ordenssans – og om alle mulige ligegyldigheder, finurligheder og herligheder derimellem.

Så er scenen vist sat – velkommen!

_______________________________________________________________________________________

Translation:

I am a 25-year-old girl living in Copenhagen, Denmark, where I study Danish at the University of Copenhagen. I also work at a food magazine, and I design my own clothes: Envii by Sofies blog.

I like to keep things simple and down to earth, which will probably be reflected in my style. My blog is not just about fashion – it is supposed to be about my everyday life and the things I like. I hope you will like it too!

Feel free to contact me on sofie@sofiesblog.dk

30 thoughts on “Om Sofie

 1. jamen uden at være din søs: du ser rigtig dejlig ud og det er en super-hyggelig og alsidig blog du holder:o) -den bliver lige puttet i mine favoritter*<;o)
  knus von mutti<3

 2. Hey Sofie,
  Det var hyggeligt at møde dig til Friis’ brunch i går :)
  Vi ses jo nok igen til et lignende arrangement.

  Mvh
  Kathrine K.

 3. Hej Sofie!

  Jeg faldt tilfældigt over din blog for første gang i dag og den var så hyggelig, at jeg blev nødt til at læse alle dine posts 😉
  Jeg synes det er fedt, at du laver en god kombination mellem mode og det personlige.
  Du har helt sikker fået din en ny fast læser :-)

  Kh. Christine

 4. Pingback: Hvis du ikke kan få nok af mig… « Sofies

 5. Altså, det her er måske et lidt dumt spørgsmål…. Men hvad er “PA”? Står det for personlig assisten, eller sådan noget?
  Det lyder i hvert fald super fedt, hvis det gør dét… Hvordan har du fået det job og hvad laver du i løbet af en arbejdsdag? 😎

  • Martha: Helt ok du spørger. :) Ja, PA står for personal assistent. Jeg lavede et indlæg om mit job den anden dag (se det evt. her). I løbet af en dag sørger jeg for at holde styr på aftaler, få ting til at passe ind i de andres kalendere, løser forskellige opgaver – ja, kort sagt holder jeg styr på alle de løse ender. :) Jobbet var opslået på nettet, så jeg søgte det bare og var så heldig at få det. :)

 6. hey sofie :o)

  din blog er skøn !! og jeg klikke rlige ind et par gange om ugen,..

  ha det bra ! knus fra sus/rottemis :o)

  • Hej Rotte! Det er jeg vel nok glad for at høre! 😀 Går ud fra at dine smileys skulle have været glade med en rund næse. 😛 Håber du og din familie har det godt!

 7. Jeg elsker din blog!
  Og hvor er det rart at det ikke kun handler om mode. Dine madopskrifter er virkelig inspirerende :-)

  Keep up the good work!
  God weekend.
  Hilsen Natasja

 8. Hej Sofie. Ej, jeg kan se jeg ikke er den eneste som er vild med din blog! Jeg er helt enig i, at du blander mode med det personlige på en vildt god måde! Dine videoblogs er viiiildt sjove! Især den med spanskundervisningen :-D!
  Nå, ha’ det godt, og keep going strong.
  – Lotte
  Nå, jo! Din kæreste er ret pæn. Mildt sagt, du er en heldig kartoffel :-D.

  • Sikke en sød besked, Lotte! Tusind tak skal du have! Og ja, jeg har været ret heldig med ham kæresten. 😉

 9. Paulina: Ja, du skal uploade videoen på youtube og derefter kopiere den embedded code ind i dit indlæg (vælg html ved fanebladene i stedet for alm. tekst). Der sætter du den bare ind, og så skulle det virke – det i hvert fald den måde, jeg har gjort det på.

 10. Må ærligt indrømme, at jeg tjekker din blog MANGE gange om dagen! For tænk nu hvis du liiige havde haft tid til at blogge lidt. Bliver dog skuffet de fleste gange, da du jo selvfølgelig ikke laver indlæg hver 3-4 time. Haha :)
  Tak for en altid glad og frisk Sofie :)

 11. Hej Sofie! .
  Jeg synes du laver nogle megaaaa fede blog’s, og det kunne være virkelig fedt hvis du også begyndte og lave dem på Fashionblog.dk! .
  der er ikke såé mange brugere og jeg tror du kunne få mange til siden, da du er dansk. og det er danskere der følger dig! .

 12. Pingback: Copenhagen street style – bum bags | Dejlige Days

 13. Hej Sofie!
  Jeg har læst den blog i 4 år (og jeg er altså kun 15) men jeg elsker den! Jeg ser virkelig meget op til dig og du har givet mig inspiration til at lave min egen blog så tak! Ps. din stil og liv er perfekt :)
  -Lærke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>