White jeans

whitejeans1

Jeans fra Mango, 299 kr.

Efter min blogpause er jeg blevet helt vild med (at købe) tøj igen! 😀 Jeg var ellers kommet til et punkt, hvor det hang mig langt ud af halsen, men nu er jeg helt klar på at prøve nye tendenser af. En af dem er et par hvide jeans! Hvem havde lige set det komme?! Jeg havde i hvert fald ikke.

Der er nu også stor forskel på hvide bukser. Jeg mindes med gru et par tynde trompetbukser fra start 00’erne, som jeg yndede at iføre mig – med sorte trusser indenunder, naturligvis. I en løs og ikke-gennemsigtig udgave synes jeg nu faktisk, at de holder i 2015! Hvad tænker I? :)

whitejeans2

20 thoughts on “White jeans

 1. I have very different feelings for white jeans: in general I recognize that I buy each spring at least one new pair of white jeans – as I like it really how those pants look on other women like you. But honestly normally I wear them nearly never. Only this year I’m curious as I started my white jeans purchases with a white flare jeans. And to my own surprise I wore this white jeans already and show them even in the actual post of my blog :) Wish you a wonderful and sunny spring day!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hvide jeans bliver nok aldrig rigtig mig – forstå mig ret, de er pæne til andre, bare ikke til mig!

  Men elsker til gengæld, at du er tilbage på bloggen! Jeg får altid (okay, næsten altid), et kæmpe smil på læben når jeg læser dine indlæg – god humør, selvironi og fantastisk skrivestil.

 3. Virkelig fede jeans! Nu overvejer jeg helt selv at investere i sådan et par. Og skønt at have dig tilbage Sofie :)

 4. Har i flere år afskyet hvide jeans – minder mig også om en uheldig trend i 00’erne 😉 Men I år har jeg set det flere og flere steder og er kommet frem til, at jeg nok bliver nødt til at have et par til sommer!

  Dine er virkelig flotte til dig :)

 5. Jeg synes de er rigtig fine – er det en slags boyfriend-fit eller er du bare super tynd? (slank er du jo uden tvivl!)

  Jeg tror ikke selv jeg kommer til at hoppe i dem men det er mere baseret på hvordan jeg behandler min hvide sofa, og hvis mine bukser så sådan ud så ville jeg blive slæbt en tur gennem nærmeste bilvask af omverdenen… 😀

 6. Åh jeg har det ambivalent med dem. Men må nu indrømme, at de edderbankme er flotte til dig i en løs udgave!
  (Det er så dejligt,mdu er tilbage på bloggis igen! )

 7. Undskyld, at jeg skriver i dette indlæg, hvor det ikke er relevant, jeg vil bare så gerne have svar, fordi jeg er så forvirret mht min uddannelse… Jeg læste dit tidligere indlæg om dit studie, hvor du svarede en læser, at du ikke mener, at dansk er optimalt for folk, der ønsker færdigheder inden for særligt kommunikation. Vil du mene, at retorik er bedre, hvis det er den vej, man gerne vil gå/andre studier, der er at foretrække? Jeg ved, at der findes dansk + kommunikation på RUC, men deres studieopbygning er bare ikke min kop the, så jeg vil meget gerne på KU, hvis det kan lade sig gøre. Jeg ved ikke, om du ved noget om det, men jeg håber, at du vil svare alligevel :-)!
  VH Sofie.

 8. Ha ha! Been there, done that – med de lidt for gennemsigtige hvide bukser og sorte trusser. 😀 Men jeg er vild med de hvide bukser anno 2015, og især med den grå t-shirt til. :)

 9. Hej Sofie.
  De er virkelig flotte. Hvilken str har du dem i? vil bestille over nettet og tænker vi har ca samme str :)

 10. Min mor og jeg joker med, at hun er blevet gammel, fordi hun er begyndt at gå i hvide bukser. Til familie-tamtam har størstedelen af de gamle koner ALTID hvide bukser på.. men måske er det noget andet, når det er jeans? 😀

 11. Jeg har simpelthen ikke glemt de her jeans, siden du skrev om dem – er nødt til at købe dem. Hvordan er de i størrelsen: normale, store, små?
  Dejlig dag til dig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>