Jeg har det godt

godt

Med fare for at jinxe det, så vil jeg bare lige fortælle, at jeg har det rigtig godt. Da jeg cyklede hjem fra arbejde engang i sidste uge blev jeg ramt af – lige nu går det op for mig, at denne sætning får det til at lyde som om jeg blev ramt af en lastbil, men heldigvis ikke, for jeg blev nemlig ramt af noget meget rarere – taknemlighed.

Det er ikke for at lyde specielt hellig eller langhåret, men det er sgu da rimelig fantastisk, at vi er i live, hva’? Tænk lige på, hvor kæmpestort universet er, og hvor bittesmå vi er – og så er det lige præcis os, der har fået lov at kegle rundt her på jorden. Det er da dejligt.

Måske lægger jeg ekstra meget mærke til det for tiden, fordi jeg er glad. Min kæreste er sød, jeg spiser masser af god mad (her til aften stod den fx på pizza, vingummi, lakrids OG chokolade samtidig), og jeg behøver ikke at gå i skole ret tit. 😉 Så kan man da næsten ikke bede om mere!

Weekenden var også god. Min fredag blev som sagt brugt på Kul med Kia. Det var virkelig godt! Skynd jer lige at bestille deres stenbiderrogn med papadum og deres blåbærskumscocktail. Så godt! Lørdag havde jeg tømmermænd, så jeg nød en cheeseburgermenu i min seng, inden jeg cyklede hjem til min kæreste. Søndag var lidt mere kulturel – den blev nemlig brugt på Glyptoteket, hvor ingen af os havde været før. Pænt kedelige skulpturer (når man har set én, har man set dem alle), men bygningen var virkelig flot indeni.

Nå, nu skal jeg vist lige kværne resten af min Twix. God aften, venner! :)

16 thoughts on “Jeg har det godt

 1. Hvor er det bare skønt, at kunne følge lidt med i dit liv igen.
  Jeg er faktisk selv inde i præcis samme periode, hvor jeg bliver ramt af taknemlighed og pludselig glæde på cykelstien, til forelæsningen eller i netto :)

  LIVET ER DEJLIGT

 2. Du er sgu noget af det kæreste menneske (selv om jeg ikke kender dig 😉 )

  Du får altid et smil på læben frem :-)

  HAV EN DEJLIG DAG

 3. Skønt, positivt indlæg! Vigtiiigt at fokusere på de positive sider i livet, så bliver alting altså sjovere.

 4. dejligt at du nyder livet
  -jeg lærte dig at kende fordi jeg skulle lave knækbrød ,og min datter fandt din blog

 5. Du ser simpelthen også rigtig glad ud. Dejligt! Jeg vil gerne sige tak for dine små updates. Det er rigtig dejligt, at du ikke har besluttet dig for at sige helt farvel og tak. Det er altid en fornøjelse at læse med, også det trivielle fra hverdagen. Du skriver super godt og ærligt (det er i hvertfald mit indtryk 😉 ), og det får mig til at blive ved med at komme tilbage for mere. Rigtig god dag til dig Sofie, og nyd følelsen – der er da ikke noget bedre end at have et stort fedt smil på dagen igennnem :-)

 6. Åh, sikke et skønt post. Virkeligt rart med nogle positive tanker her på en småkedelig onsdag. Men du har jo så meget ret – mange af os kan virkeligt lære noget af taknemmelighed! Selv på sådan en skole- og arbejdsfyldt onsdag vil jeg fx. glæde mig over min gode kop kaffe, mine søde klassekammerater og en ferie i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>